Intrebari frecvente

1. Care este numarul maxim de cursanti care pot participa la un curs de utilizare SEAP?

In mod normal un curs de utilizare SEAP se poate tine cu un numar maxim de 15- 17 cursanti dar acest lucru poate fi modificat in functie si de cerintele clientilor nostri.

2. Care este locul de desfasurare a cursurilor de utilizare SEAP?

Cursurile de utilizare SEAP se tin intr-un cadru profesionist, in sali de  curs special amenajate in acest sens, dotate cu proiector si laptop-uri pentru fiecare cursant in parte. In cazul in care se doreste sustinerea de cursuri de utilizare SEAP la sediul clientului (pentru companii / institutii care au mai multi cursanti) va putem asigura de toata colaborarea noastra.

3. Cine sunt trainerii care sustin cursurile de utilizare SEAP?

Trainerii nostri sunt consultanti in cadrul Sistemul Electronic de Achizitii Publice – SEAP, persoane cu experienta in domeniul achizitiilor publice, care va pot da raspunsuri avizate tuturor intrebarilor dvs legate de sistemul electronic.

Trainerii sunt persoane comunicative care asigura in cadrul cursului un climat relaxant, bazat pe incredere, respect si colaborare reciproca.

4.  Cum dovedeste un cursant ca a participat la curs de utilizare SEAP?

Toti cursantii primesc la sfarsit o diploma de absolvire a Cursului de utilizare SEAP.

5. Care este durata unui curs de utilizare SEAP?

Cursurile de utilizare SEAP destinate operatorilor economici se tin intr-o singura zi in intervalul orar 10.00-16.00, in timp ce cursurile de utilizare SEAP pentru autoritatile contractante dureaza 1 zi intre orele 09.00-18.00.

SEO